LilySlim Weight loss tickers
"Egyikunk elete sem konnyu. Es akkor? Legyen bennunk kitartas, es mindenekelott bizzunk onmagunkban. Hinnunk kell benne, hogy tehetsegesek vagyunk valamiben, es ezt a valamit - kerul, amibe kerul - meg tudjuk valositani!"
(Marie Curie)
LilySlim Diet days tickers

Tuesday, November 23, 2010

Aki nem tudna...

...annak nagyvonalakban elmondom, hogy mukodik a 90 napos dieta:
4 fele nap valtakozik benne.
A fogyokura elso napja a PROTEIN-nap vagy feherje nap, ahogy tetszik... Ezen a napon feherje tartalmu kajakat kell enni (tejtermekeket, hust, halat...), a 2. a KEMENYITO-nap, amikor zoldsegeket (bab, borso, krumpli, repa...), a 3. nap (ami nagy oromomre eppen ma van!) a SZENHIDRAT-nap, amikor ebedre lehet fott tesztat, pizzat, sos sutiket, kelt tesztat... Vacsorara pedig lehet tortat is vagy mas sutemenyt es kotelezoen este, a vacsi utan egy sor (vagy 3 kocka) etcsokit! Holnap jon a GYUMOLCS-nap, ami a 4. a ciklusban. Ezen a napon korlatlanul eheto minden gyumolcs!!! (Ezt a napot is szeretem!!!) :o) A gyumolcsnap utan pedig ujabb 4 napos ciklus indul ismet a protein nappal...
Ami meg lenyeges, hogy MINDEN NAP delelott csak gyumolcsot lehet enni, fuggetlenul attol, milyen nap van epp... Lenyeg, hogy az utolso gyumolcseves es az ebed kozott legalabb 1 oranak el kell telnie... Aztan ami meg fontos, hogy ha 7-szer megtettuk a 4 napos ciklust, akkor a gyumolcsnap utan kell csinalni egy VIZNAPOT, amikor csak vizet iszol egesz nap! (Na, erre nagyon kivancsi leszek...) Nalam ez december 11-en lesz aktualis, a kovetkezo viznap pedig januar 9-en... Ertitek, nem? Havi 1 viznap, ha 7 x 4 napot tulelsz...
Mint mondtam, nalam ma epp szenhidrat nap van, ami azt jelenti, hogy fulig er a szam, mert ebedre bevagtam egy nagy tanyer spagettit (igaz, nem szabad ma sajtot szorni ra, mert azt csak feherje napon szabad, de igy is finom volt fuszerekkel, sajat petrezselyemmel es sok fokhagymaval, mert azert egy kis zoldseg izesitesnek megengedett...) A vacsim - ami ahogy az orat nezem, nemsokara esedekes lesz - csokipudingos piskota lesz es 1 kokuszkocka! :o) Mindkettot ma reggel sutottem... Gaztepsiben 7 tojastol tul magas lett a piskotatekercsnek szant alap, ugyhogy megfeleztem es a 1/2 tepsibol kokuszkocka lett, a masik felet pedig osszevagtam aprora es leontottem csokipudinggal (az egesz haz nagy oromere...) :o)
Holnap gyumolcsnap... Meg jo, hogy - hala Ritanak - van egy csomo almank!!! A valtozatossag kedveert egy kis mandarinnal vegyitem a kinalatot... Teljesen jol megvagyok ezzel a gyumolcsozessel... Azt hiszem, ha nem lenne mas kaja a vilagon, csak gyumolccsel is eleldegelnek...egy ideig..., amig eszembe nem jutna, hogy ugy ennek egy jo bolognai spagettit!!! :o)))

No comments:

Post a Comment